Är du i behov av en avspänningsmassage?

Då är Kropp & Hälsa by Malin den perfekta massören för dig!

Avspänningsmassage

Om du känner dig stressad eller spänd är en avspänningsmassage perfekt för dig. Det är en tryckmassage som görs utanpå kläderna, där hela baksidan av kroppen behandlas. Den här formen av massage är speciellt framtagen för att du ska nå en djupavslappning. Rörelserna är lugna och mjuka och hjälper dina muskler att slappna av, samt stimulerar din produktion av oxytocin, kroppens ”må-bra-hormon”.

Bland annat är det avslappnande och lugnande, stressreducerande och får dig att sova bättre. Kropp & Hälsa by Malin finns för dig i Brunflo, Gällö, Krokom och Östersund med omnejd.

Skulle det förekomma funderingar och frågor om mina behandlingar eller om mitt företag så är du välkommen att kontakta mig. Vill du veta mer om vilka behandlingar jag erbjuder kan du läsa mer på min Instagram, Facebook eller BokaDirekt.

Hur hittar du mig?

Jag finns på Rådhusgatan 61 i Östersund i Hälsoteamet’s lokaler som du hittar cirka 50 meter från fiket Edenbos. Det finns möjlighet till gratis parkering på Furutorpsgatan och du som åker kollektivt från bland annat Brunflo, Gällö eller Krokom är Furutorpsgatan den närmsta busshållsplatsen.

Öppettider

Onsdag: 13.00-19.00

Lördag – Söndag: 10.00-18.00

Övriga dagar är salongen stängd.

Betalning

Du betalar enkelt din behandling hos mig med kort eller Klarna. För sen avbokning eller uteblivet besök debiteras du med full taxa.

Vill ni veta mer?